Saradnja studenata i kompanije “Merkator S”

Bez autora
Jul 25 2011

U želji da poveže nauku i privredu u Srbiji, kompanija Mercator-S potpisala je Ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji sa eminentnom visokoškolskom institucijom Ekonomskim fakultetom Subotica Univerziteta u Novom Sadu. Ugovor su potpisali članica Uprave Grupe Mercator za Mercator trgovinu jugoistočne Evrope, mr Stanka Čurović i dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici, prof. dr Nenad Vunjak. Ugovor o poslovnoj saradnji omogućiće studentima Ekonomskog fakulteta da od menadžera iz Mercatora-S dobiju praktična znanja iz oblasti trgovine, usluge i menadžmenta. Tokom studija, studentima Ekonomskog fakulteta biće omogućeno obavljanje stručne prakse u Mercatoru-S, podrška prilikom izrade seminarskih, pristupnih, završnih, diplomskih, master i doktorskih radova, kao i istraživački rad. Ovaj sporazum, pružajući mogućnost zajedničkog nastupa Mercatora-S i Ekonomskog fakulteta, predstavlja osnovu za brži razvoj saradnje i povezivanja sa drugim stručnim i obrazovnim institucijama i time implementacije najnovijih naučnih dostignuća iz zemlje i inostranstva u edukativnim, ali i praktičnim segementima trgovine.

Saradnja sa studentimaU želji da poveže nauku i privredu u Srbiji, kompanija “Merkator S” potpisala je Ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Subotica Univerziteta u Novom Sadu.

U želji da poveže nauku i privredu u Srbiji, kompanija Mercator-S potpisala je Ugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji sa eminentnom visokoškolskom institucijom Ekonomskim fakultetom Subotica Univerziteta u Novom Sadu.

Ugovor su potpisali članica Uprave Grupe Mercator za Mercator trgovinu jugoistočne Evrope, mr Stanka Čurović i dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici, prof. dr Nenad Vunjak.

Ugovor o poslovnoj saradnji omogućiće studentima Ekonomskog fakulteta da od menadžera iz Mercatora-S dobiju praktična znanja iz oblasti trgovine, usluge i menadžmenta. Tokom studija, studentima Ekonomskog fakulteta biće omogućeno obavljanje stručne prakse u Mercatoru-S, podrška prilikom izrade seminarskih, pristupnih, završnih, diplomskih, master i doktorskih radova, kao i istraživački rad.

Ovaj sporazum, pružajući mogućnost zajedničkog nastupa Mercatora-S i Ekonomskog fakulteta, predstavlja osnovu za brži razvoj saradnje i povezivanja sa drugim stručnim i obrazovnim institucijama i time implementacije najnovijih naučnih dostignuća iz zemlje i inostranstva u edukativnim, ali i praktičnim segementima trgovine.

Poslujući u Srbiji, već gotovo jednu deceniju, kompanija Mercator-S je mnogo puta do sada potvrdila svoje društveno odgovorno poslovanje smatrajući da je ulaganje u druge, zapravo ulaganje u bolju budućnost za sve nas. Uz mnoštvo humanitarnih, kulturnih i sportskih akcija, Mercator se opredelio i za aktivan doprinos razvoju obrazovanja kao jedne od najvažnijih oblasti napretka, a na taj način i za integraciju Srbije u obrazovne tokove Evropske unije. I pored primene najviših tehnoloških standarda u domenu usluge i trgovine u svom poslovanju, kompanija Mercator-S je uvek na prvo mesto stavljala  ljude, njihovo znanje i umeće.

Pozicija jednog od vodećih trgovinskih lanaca u Srbiji, i kao deo grupe Mercator, lidera u maloprodaji robe široke potrošnje u regionu jugoistočne Evrope, potvrđuje uspešnost ovakvog pristupa, pa će saradnja sa Ekonomskim fakultetom doprineti daljem razvoju kompanije Mercator-S, a na zadovoljstvo svih potrošača u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik